Nytt från Shock

 

Här kommer bilder på det jag köpte från Shock! Ja, det är bilder från hemsidan och nej, jag bryr mig inte. Som ni kanske har märkt så gillar jag inte att lägga upp bilder på mig själv här. Och har inte direkt lust att lägga ut en bild på mig själv och baddräkt, man vet ju aldrig vem som kan vara här inne och kolla … I alla fall, hittade sjukt snygga saker! Min plånbok tycker inte om mig just nu, men min garderob gör, haha.

nytt-fran-shock-klanningar

Blev dessa två klänningarna! Älskar särskilt den med katten på! Åh, älskar verkligen katter. Den påminner mig om min katt med. Haha, känns verkligen som att hon har tre ögon ibland, fast det tredje sitter nog i nacken och inte i pannan …

nytt-fran-shock-jumpsuit

Alltså, jag dog lite när jag såg den här jumpsuiten! Trodde fan aldrig att jag skulle sätta på mig en jumpsuit, men när jag såg denna … Blev kär direkt!

nytt-fran-shock-baddrakt

Kommer nog inte bli så mycket strand för min del, men när det väl blir av så kommer jag ha på mig denna! Har tröttnat på bikini, vill ändå inte få färg så kan lika gärna ha något mer täckande.

nytt-fran-shock-skor

Och det sista jag köpte var de här skorna! Älskar dem! De påminner mig verkligen om Spice Girls, haha. Inte för att jag gillar dem, men min syster var helt besatt av dem när vi var små. Och visst är skorna jävligt snygga?! Blir nästan lång i dem också och det är ett stort plus.